fbpx
  • Telefon: Man - Søn 8.00 - 23.00 // Værksted: Man - Fre 8.00 - 16.00
  • Sydvestvej 85, 2600 Glostrup
  • +45 42466160

Dæk & Fælge

Hos MyAuto bruger vi topkvalitet- og mellemklasse dæk fra bl.a. Pirelli Michelin og Continental – det gør vi for altid at sikre dig den bedste kvalitet på vejen!

Hvad end du skal bruge dæk til bilen, motorcyklen eller traileren, så har vi de rette til dig. Send en sms eller ring til os, for at få et tilbud på netop det, du har brug for.

Vi tager gerne dine nye hjul med til din selvvalgte lokation

Vil du slippe for turen forbi værkstedet, monterer vi selvfølgelig gerne dine helt nye hjul på din selvvalgte lokation. Om det er hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, så tilbyder vi den hurtige service, du har brug for.

Sommer- og vinterdæk

Det ér vigtigt at køre på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren – også selvom det ikke er et lovkrav i Danmark. I vinterperioden (ca. 10. oktober til 10. april) øger du trafiksikkerheden, både for dig selv og andre, ved at køre på de rigtige vinterdæk. En tommelfingerregel er, at du skal skifte til vinterdæk, når vejtemperaturen bliver under 7 grader.
Når du kører på sommerdæk i sommerperioden, er sikkerheden selvfølgelig også en vigtig parameter, men samtidig får du også bedre holdbarhed af dine dæk. Brug af vinterdæk i sommerperioden forlænger nemlig bremselængden, og samtidig slider det unødigt meget, da vinterdæk er produceret i en blødere type gummi.

Dine dæk må ikke være for gamle eller for slidte
I vores nabolande Tyskland og Sverige er det faktisk ulovligt at køre på dæk der er mere end 6 år gamle. Når du ikke at slide dem op inden den alder, og planlægger en tur syd eller øst over, så vær ekstra opmærksom på dine dæk. Og faktisk lige meget hvor du kører, så sørg altid for at de har minimum 1,6 mm mønster. Skift dem gerne allerede ved 3 mm for at opnå den bedst mulige sikkerhed. Er du i tvivl, så kig endelig forbi vores værksted. Vi rådgiver dig til den bedste og sikreste løsning for dig lige nu og her.

Hjulopbevaring
Mangler du plads til opbevaring af dine hjul?

Hos MyAuto tilbyder vi korrekt (køligt og mørkt) opbevaring af dine løse dæk eller komplette hjul på vores dækhotel.
På den måde sparer du plads hjemme i garagen, skuret eller hvor du ellers opbevarer dine hjul.

Pris: 249 kr. Inkl. moms pr. Sæson for et sæt.

Pris eksempler
4 x 14″
2.499,- DKK
165/65 R14
Inkl. montering og afbalancering

4 x 15″
2.999,- DKK
185/60 R15
Inkl. montering og afbalancering

4 x 16″
3.499,- DKK
205/55 R16
Inkl. montering og afbalancering