Åbningstider: Man-Fre: 08.00 – 16.00

Åbningstider: Man-Fre: 08.00 – 16.00

Dækcenter

Trænger bilen til nye "sutter" ?

Hos MyAuto kan vi sørge for dine nye alufælge med dæk bliver bestilt, samlet, kontrolleret og sat på bilen. Du skal bare vælge hvilke fælge og dæk du ønsker. Så sørger vi får resten. Vores dæk maskine går iøvrigt helt op til 21′

MyAuto er “Premium Godkendt Værksted” af DEAKLEADER
Som kan levere de fleste fælge og dæk til super skarpe priser

Hos MyAuto bruger vi topkvalitet- og mellemklasse dæk fra bl.a. Pirelli Michelin og Continental – det gør vi for altid at sikre dig den bedste kvalitet på vejen!

Hvad end du skal bruge dæk til bilen, motorcyklen eller traileren, så har vi de rette til dig. Send en sms eller ring til os, for at få et tilbud på netop det, du har brug for.

Dine dæk må ikke være for gamle eller for slidte
I vores nabolande Tyskland og Sverige er det faktisk ulovligt at køre på dæk der er mere end 6 år gamle. Når du ikke at slide dem op inden den alder, og planlægger en tur syd eller øst over, så vær ekstra opmærksom på dine dæk. Og faktisk lige meget hvor du kører, så sørg altid for at de har minimum 1,6 mm mønster. Skift dem gerne allerede ved 3 mm for at opnå den bedst mulige sikkerhed. Er du i tvivl, så kig endelig forbi vores værksted. Vi rådgiver dig til den bedste og sikreste løsning for dig lige nu og her.

Hjulopbevaring
Mangler du plads til opbevaring af dine hjul?

Hos MyAuto tilbyder vi korrekt (køligt og mørkt) opbevaring af dine løse dæk eller komplette hjul på vores dækhotel.
På den måde sparer du plads hjemme i garagen, skuret eller hvor du ellers opbevarer dine hjul.

Pris: 249 kr. Inkl. moms pr. Sæson for et sæt.

Sommer- og vinterdæk

Det ér vigtigt at køre på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren – også selvom det ikke er et lovkrav i Danmark. I vinterperioden (ca. 10. oktober til 10. april) øger du trafiksikkerheden, både for dig selv og andre, ved at køre på de rigtige vinterdæk. En tommelfingerregel er, at du skal skifte til vinterdæk, når vejtemperaturen bliver under 7 grader.
Når du kører på sommerdæk i sommerperioden, er sikkerheden selvfølgelig også en vigtig parameter, men samtidig får du også bedre holdbarhed af dine dæk. Brug af vinterdæk i sommerperioden forlænger nemlig bremselængden, og samtidig slider det unødigt meget, da vinterdæk er produceret i en blødere type gummi.

Eksempler på priser

Alutec Ikenu

4 stk – 2499,-

Wheelworld WH11

4 stk – 3899,-

Borbet R

4 stk – 6349,-

Ronal R51

4 stk – 4599,-

Få sat nye dæk på fælgene

Ex. 4 stk - Nye Continental dæk 14 tommer

Fra 699,-

Få komplet sæt nye dæk & fælge

Ex. 4 stk - Wheelworld WH11 med continental dæk

6799,-

(+45) 42 46 61 60

Kontakt os for at høre nærmere