Ring til os på 42 46 61 60

Hjulskift

MyAuto er din mobile hjulskift service – hvor som helst, når som helst!
Vi kommer til din arbejdsplads, din adresse, til Netto mens du handler eller lige præcis der, hvor det passer dig bedst. Du er selvfølgelig også velkommen til at kombinere dit hjulskift med dit normale serviceeftersyn.

Når vi laver hjulskift, foretager vi altid en visuel gennemgang af bremser og hjulophæng, så vi kan informere dig, hvis bilen ikke er sikkerhedsmæssigt i orden. Vi giver dig naturligvis også besked, hvis dine dæk skulle være nedslidte. Så er du velkommen til at få et tilbud på 4 nye dæk lige efter dine ønsker.

Send en sms eller ring op med det samme på +45 42 46 61 60 – for at bestille dit hjulskift.

Hjulskift kun 299,- inkl. moms

Mobilt Hjulskift 399,- inkl. moms

inden for en radius af 5 km fra værkstedet
– gælder altså både Herlev, Ballerup, Søborg, Bagsværd, Mørkhøj og Husum.
Har du brug for hjulskift længere væk, så ring for en eksakt pris, der matcher distancen.

Alt i dæk og fælge

Hos MyAuto tilbyder vi alt inden for dæk og fælge. Også til alle typer biler og bilmærker. Uanset om hjulene skal skiftes, dækket skal lappes eller du har brug for rådgivning i forbindelse med valg af nye dæk – så er vi klar til at hjælpe. Kig forbi vores værksted på Tvedvangen 295 i Herlev eller ring til os på +45 42 46 61 60. Vi klarer selvfølgelig både hjulskift, montering og afbalancering.

Vi skifter hurtigt hjul på din bil

Når der skal skiftes hjul, ønsker vi ofte at det skal gå hurtigt, så vi kan komme videre med dagens øvrige gøremål. Og vi er for det meste ikke glade for at være uden bil alt for længe. Derfor tilbyder vi hurtig service lige præcis på den lokation, som passer dig aller bedst. Skal din bil alligevel på værksted, kan du selvfølgelig også bestille hjulskift i samme forbindelse og udnytte vores gratis lånebil.

Fra sommerdæk til vinterdæk – eller omvendt

Skal du skifte fra sommerdæk til vinterdæk? Eller fra vinterdæk til sommerdæk? Bestil dit hjulskift hjemme i garagen, hvor du alligevel opbevarer dine ekstra hjul. Så sparer du alt besværet med at flytte rundt på hjulene, og du kan klare skiftet hurtigt og ubesværet.