Ring til os på 42 46 61 60

Dit autoværksted i København

Er du i tvivl, om det er nødvendigt at få din bil på værksted, eller det kan klares på stedet? Gi’ os et kald, eller smid os en e-mail. Så finder vi ud af det sammen.

null

Service

MyAuto har flere års erfaring i serviceeftersyn af alle bilmærker. Og vi stempler naturligvis også i servicebogen.
null

Reparationer

Vi reparerer alt på din bil eller trailer, uanset mærke og model. Det gælder både udstyr og elektronikken.
null

Det mobile autoværksted

Med vores mobile autoværksted kommer vi ud til din adresse på det aftalte tidspunkt. Her kan vi skifte hjul, lappe dæk, skifte pærer og meget, meget mere. Så behøver du ikke bruge ventetid på værkstedet. Vi reparerer din bil, mens du selv har hænderne fri til andre ting.
null

Salg & montering

Skal du have monteret nyt udstyr på din bil? MyAuto hjælper dig hele vejen i mål. Vi kan hjælpe dig med at skaffe de rigtige dele, men vi kan også hjælpe dig med at montere de dele, du allerede har købt hjem til din bil.
null

Klargøring til syn

Vi klargør din bil til syn, så du ryger igennem synshallen i første forsøg. Vi ved, hvad der skal til, for at du kan komme igennem syn med bilen og føle dig sikker på dit udstyr i trafikken.
null

Autohjælp

Er uheldet ude, tilbyder vi også autohjælp. Ring til os med det samme, så vi kan hjælpe dig bedst muligt videre.
null

Trailere

Vi udfører selvfølgelig også service og reparationer på trailere. Tag din trailer med til et tjek, når bilen alligevel skal på autoværkstedet til et gennemsyn. Eller ring og bestil tid til din trailer, så du har udstyret i orden.

Gratis lånebil, når din egen bil er på værksted